torsdag 23 juli 2009

Änglafröknarna...

...kommer till Varbergstorg på lördag! Jag och min vän har länge pysslat tillsammans. Det har varit med lite av varje, men nu har vi hittat någonting som vi fastnat för att göra. Vi gör kort och tavlor. Vi använder oss av canvastavlor och stämplar ordspråk eller vackra ord på tavlorna. Tavlan ramas in av vacker vit spets. Vi har för det mesta gjort det för vår egen skull, men vi har även gett bort dem till vänner och bekanta i present. Dessa tavlor är väldigt speciella och i och med att vi gör dem själva är varje tavla unik och speciell. Korten är små och söta och enkla att hänga på presenter då man ska gå bort, eller varför inte hänga på en vinflaska eller en blomma. Det finns en tanke med det vi gör och vi hoppas att man genom dessa tavlor för vidare den tanken till sig själv eller till någon som man tycker om.

Välkomna till Varbergstorg på Lördag den 25 juni och köp Dig en riktigt fin tavla eller ett litet kort!





4 kommentarer:

  1. Hej Emma!

    Hittade din blogg via Facebook. Era tavlor och kort verkar väldigt fina! Kan man beställa via dig i bloggen/på mail istället? Kommer inte att befinna mig i Varberg på lördag.

    Har ni någon slags karta på kort/tavlor ni har gjort så man får frossa? :-)

    SvaraRadera
  2. Hej lill-musen.
    Det var trevligt att träffa dig i Varberg, tavlan var fin och korten likaså. Är jättenöjd :) Hoppas ni fick en bra dag.
    Kram från gammel-musen

    SvaraRadera
  3. Hej Emma!
    Hoppas att det gick bra i Varberg. Du tar fina kort,ytterligar en talang. Ska göra tavlor med Elin i morgon. Hennes verk som hon gjorde med dig hänger uppe. Vi ses snart!
    Kram monika

    SvaraRadera
  4. Åhh emma.. jag missade dig... men jag kanske får en privat visning hi hi=) kraam på dig.. de är så fina

    SvaraRadera